fredag den 7. december 2012

Morgenbordet... 
 
Nogen gange tar jeg alt for lange tilløb inden jeg kommer til sagen!

Denne gang er det en sweater (til en voksen!) jeg nok burde være startet på for mindst tre uger siden! For det er en julegave og jeg har travlt.... Som i strikker som besat når børnene er lagt og hvor det ellers kan presses ind.....

Her til morgen var ungerne allerede ved at ta' papir og tegnegrej frem inden morgen maden var spist, så der blev krusedullet løs indtil det var sidste udkald med at komme ud af døren.

Vores advendtsdeko er lidt alternativ i år, det er Maria og Jonathan der har bestemt dyrene og at det skulle være kæledyrs tema, ikke så julet men ret sød alligevel.

Kobber stagerne Jonathan og jeg lavet (hans er den store, min den lille) på steiner skolens julemarked.
Han blev helt opslugt af at sidde og hamre og forme den metal plade han havde valgt, det var også ret sjovt og jeg har ledt som en sindssyg efter et efter skole tilbud hvor vi ville kunne lære at lave mere, men desværre forgæves, så ærgerligt.

Det var et skønt marked og vi fik snoldet lidt forskelligt og Jonathan fik købt sin julegave til Ester, den viser jeg en anden dag.

Men siden vi var derude, han han været ret optaget af at lave noget, sådan håndgribeligt, for han tegner jo som en vild dagligt. Så i aftes rullede vi lys af bivoks, han gik op i det med liv og sjæl og det er så fantastisk at se, så nu, mens der strikkes, prøver jeg at komme på andre projekter vi kan lave sammen...
Måske sæbe værkstedet snart skal pakkes ud igen? 

3 kommentarer:

betine sagde ...

Årh, det ser bare så hyggeligt ud altså... Måske er det en Pelle-ting, det der med at tegne som en gal... Det bliver også praktiseret i stor stil her :)

betine sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Nanette Andreasen sagde ...

Det var også ret hyggeligt, det ligger nok til Pellemus at tegne løs... Håber at i finder plads til alle kreationerne, det begynder at knibe lidt her! ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...