mandag den 20. januar 2014

Om at lukke bybørn på græs....


Om foråret danser køerne når de lukkes ud på græsset, efter en lang vinter i en varm staldbygning.
I efteråret gjorde mine børn det samme... ikke at vi har dem i en staldbygning og lukker dem inde hele vinteren...
Men vi bor i byen og derfor er det jo den vi bruger, og fordi vi ikke har bil, kommer vi ikke så meget ud af byen.

Men i år var vi med svigerfamilien på besøg på Fuglebjerggård, vi skulle plukke lidt æbler og gå en tur på gården.

Allerede da vi var kommet ud af bilen var Pelle solgt, aijj mor bare vi boede her...
Vi var ikke engang nået igennem porten!

Men der er altså også hyggeligt, de lyserøde bygninger de halvvilde planter og ikke mindst alle de nuttede kattekillinger, der var så kælne og uimodståelige.... kun Ester var lidt forbeholden over for dem, men hun endte alligevel med at løsne op da der var gået lidt tid.

Vi plukkede æbler og gik rundt i haven, egentlig en smule grænseoverskridende, men også helt fantastisk, der var så mange små hjørner med en bænk, en lille krog med en vin eller andet blomstervæld, vi handlede lidt i butikken og fik en kop kaffe og et stykke æblekage der selvfølgelig smagte helt fantastisk..

Men størst af alt var nok den barnlige glæde vores store dreng lyste af, hvad der tændte hans lys ved jeg ikke, men han gik bare rundt og hyggede sig. Vi brugte fire timer deroppe og det var hvert minut værd..
Han gik rundt og klappede katte og kiggede på det hele og flere gange måtte jeg forsikre ham om at vi godt kunne blive indtil de skulle lukke.

Lastet med æbler og andet godt kom vi trætte hjem efter en dejlig dag sammen, vi forsikrede hinande om at vi helt sikkert skulle derop til julemarkedet, vi havde ikke fået helt nok.

Vi kom også afsted til julemarkedet og det var lige så fantastisk. Jeg har ikke haft tiden til at loade billederne derfra endnu, men de kommer en anden dag.

Og måske vi næste år kan få mulighed for at tage på en bondegårdsferie? Vi vil i hvertfald undersøge det lidt nærmere.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...