onsdag den 15. august 2012

Housewarming...









Fredag nat lå jeg og rodede med at få samlet et telt i stuen!
Vi har købt et det  her og vi faldt for at det er temmelig kønsneutralt, og ikke så så stygt ud, at det ville være en pinsel at have det stående i stuen (der er ikke plads andre steder i vores hjem og vi tænkte at børnene ville elske at ha' et at lege i).

Det kom tirsdag i sidste uge og vi havde egentlig bestemt, at der skulle være en lidt særlig anledning før det skulle op... men eftersom det lå i mit klædeskab og fyldte en del, rykkede anledningen lige lidt tættere på end først tænkt.

Så da jeg skulle være alene med børnene lørdag, blev det smækket op som en overraskelse fredag nat.

Og de ELSKER det, begge børn flyttede straks ind, Jonathan hentede tæpper, bamser, og vippefant og begyndte at indrette...
Da de havde spist morgenmad, ville de gerne holde fest i teltet og det skulle være med musik,bøger, makebelive drinks og (ægte) ostepops....(Senere kom ipad'en dog også med ind!).

Teltet er et hit og der læses og spilles derinde, ja faktisk er det så hyggeligt at være derinde, at de vender det så de kan ligge og se tv og film derinde...

Ikke nogen dum investering hvis du spørg mig...!

2 kommentarer:

Christina (Carla og krudtuglen) sagde ...

Det er en genial idé med sådan et telt - vi fik et til vores søn, da han blev et år og det er blevet brugt med mellemrum frem til nu (han er 5), hvor det simpelthen er slidt op.
K.h.
Christina

Unknown sagde ...

Ja, det er helt fantastisk... Ester bruger det også til at gå ind og putte i når hun har brug for lidt alene tid...

Men tror at vi kommer til at pakke det ned ind imellem, både for at ha' lidt gulvplads og for at holde interessen...

KH.

N

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...