tirsdag den 6. december 2011

Så ruller det...



Så blev kjolen presset og foreviget, syntes at den er blevet så fin.
Kusinernes sækkestole er også lige ved at være færdige, jeg elsker når alle de søsatte projekter,  lige så stille og smukt kommer i land.
Er der, hvor jeg overvejer om jeg lige kan nå at lave et par julegaver mere selv... men mon ikke det skal høre til kategorien ekstra gaver? Har hørt at det er godt indimellem at slå koldt vand i blodet... men syntes p.t. bedre om benzin på bålet. Der er vist ikke andet at gøre end at se hvad tiden bringer (og hvor meget baby sover...). Håber på at der snart kommer et fint lille snedrys her hos os...

5 kommentarer:

Lise sagde ...

Hvor er den fin :0)
Tak for super hyggelig strikkegrineæbleskivekakaoflødeskumshygge sådan en helt almindelig tirsdag aften - mere af det :0)

Og forresten, blæret blog ;0)

Lise sagde ...

hmm er da helt sikker på jeg fløj hjem og skrev på din blog igår, men pist!

Super hyggeligt strikkehyggeaften og blæret blog du har :0)

Anonym sagde ...

Smuk kjole.... Suk/ fåes den i str 38?????????? Knus G

Æblekind sagde ...

Hej Lise. Selvtak super hyggelig strikkekomsammen, nyder de tirsdage håber at der kommer rigtig mange af dem til næste år.

Og tak for rosen, den luner godt. Jeg har også brugt ret lang tid på at lille og rode med div. og indimellem været på dybt vand.

Syntes også godt om din blog, ret hyggeligt at den er dagbogsinspireret og fantastiske trøjer du har strikket til børnene, er nok kød til at lave en til lillemusen.

Håber at vi ses i det nye år.

Æblekind sagde ...

Hej G.

1000 tak, men desværre er den kun op til 1-2 år.... :) Go' weekend.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...