tirsdag den 29. november 2011

Kan mærke decembers forventningsfulde ånde i nakken.....

Så er der kun to dage til den første låge i kalenderen skal åbnes! Den absolutte mangel på julestemning som november bød på er afløst af en lille spirende forventningens glæde.... Julesokken er færdig og billedet ligger under strik... Her dufter af hyacinter og appelsiner med nelliker ( og tandstikkere!!!) der er kommet jule hjemmebag i kage dåserne, så kom an december jeg er klar til at gå ind i kampen.

torsdag den 24. november 2011

Juletid...

Så er der en måned til jul.... og der skal i år indføres en ny sok! Familiesokken.... hvor der på anarkistisk vis lægges gaver i, til et eller flere familiemedlemmer, hver dag eller når der er stemning for det. Vi er temmelig spændte på hvordan det kommer til at gå, ved bare at jeg glæder mig helt vildt til der er en lille pakke til mig!.
Sokken er ikke klar endnu men ligger og venter på at jeg bliver færdig her på computeren, så den kan blive strikket færdig. tænker at smide et foto ind når den der hængt op. Lidt tidligt men here we go..... Glædelig jul.

lørdag den 19. november 2011

Status p.t

Så er det lige lidt mere end halvvejs inde i november, og for en gangs skyld har jeg holdt mig til opsamlingen af kuldsejlede projekter, havde dog også givet lov til, at det kunne involvere indkøbt garn der aldrig kom længere end strikkekurven...! og har nu gang i en lille lysegrå kjole, efter at ha' færdig gjort en tunika og hæftet ender på lidt julesokker, der nu bare venter, på stropper og december måned.
Til min store glæde er der også løbet et par bestillinger ind på lidt af hvert, har senest strikket huer til et par dejlige drenge, skøn følelse.
Nu er jeg så småt begyndt at køre de ting i stilling jeg skal have lavet til julegaver, det er vist også ved at være på tide.....
Fortsat god november til alle.

onsdag den 9. november 2011

Opsamling.

Har dømt november til at være opsamlingsmåned for kuldsejlede projekter... Det lyder umiddelbart dødkedeligt (det har jo været opgivet én gang!) men vender det til noget godt, at skulle se en masse færdige ting og at når der er ryddet op giver det rum til at nyt kan komme til...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...