tirsdag den 24. september 2013



Jeg har længe været væk fra bloggen og blogland i det hele taget, kun nogen få besøg er det blevet til og ikke mange indlæg fra min side.

Der har været flere grunde til det, en af de helt simple er at Instagram har sneget sig ind i min hverdag, det er let og hurtigt og meget lettere at komunikere over, dejligt og praktisk...!

En lidt dybere og mere dyster grund er at al min jobsøgning ikke har givet pote, det er så opslidende og deprimerende og det endte med at fylde hele min hverdag og mit hoved indtil d. 7.7 der blev det bare sort... Det var min skærings dag for hvornår jeg havde brugt de sidste dagpenge... Og hvad skulle der så ske?

Det har været mere end hvad jeg har kunne klare, jeg er ikke alene, hvad skulle jeg gøre for at min familie ikke blev splittet og hvad med lejligheden? den havde vi ikke råd til, alle disse tanker og flere til løb om kap i mit hoved, der var ingen vinder, de løb bare hurtigere og hurtigere til jeg til sidst var helt svimmel.
Jeg begyndte at skippe min hyggestrikke aften om tirsdagen og lukke folk jeg ellers holder af ud og væk. Ja, jeg har nok ikke været særlig hyggelig og selskabelig for nogen, at være sammen med, heller ikke mig selv.

Og hvad så nu? Jeg har ikke fået job endnu, men jeg håber virkelig at det snart sker! Jeg fandt en redningsplanke der kan holde indtil starten af januar! Efter det ved jeg ingenting..
Økonomien er strammere end stram, men vi klarer den så godt vi kan.

Vi har stadig vores lejlighed, og jeg er ikke så fustreret, at være sammen med mere og jeg er da også begyndt at bruge facebook lidt igen. Vennerne mangler jeg stadig at få fat i og jeg skal da også overtale mig selv til at komme afsted om tirsdagen, men for det meset lykkedes det.

Midt i dette lidt sørgelige søle har jeg dog holdt fast i min kreative side, det har været det og min lille familie der holdt mig med hovedet over vandet. Så der er så mange ting der er sket i løbet af den første del af året og lavet siden sommer som jeg ikke har fået delt, men er det ikke sådan at, the best is yet to come? Det håber jeg inderligt.

Nu har jeg delt lidt mere af mig selv end jeg plejer, det har ikke været helt let og selvom meningen med bloggen har aldrig været at den skulle være holdeplads for sure sokker, brok eller andet i den boldgade! Havde jeg dog også brug for at lette mit hjerte, da det har været noget tungt...



 

5 kommentarer:

Elfepigen sagde ...

Jeg syns ikke det er brok fra din side det her....vi har alle brug for engang imellem at komme ud med de ting der er svære at håndtere i livet. Det er jo som du siger en lettelse at få sat ord på, og det er jo det der tit giver os energien til at blive ved;)
Jeg sender dig mine aller varmeste tanker og føler virkelig med dig.

Kæmpe knus og kram herfra

Christina sagde ...

Jeg krydser alt hvad jeg kan for at du snart finder et job. Jeg kender udemærket de der små skråplaner man pludselig er ude i. Dejligt at du hakker op i dig selv, det kan være super svært i en lidt hård tid. Godt gået.

Lise sagde ...

Du får lige et stort kram <3

Unknown sagde ...

Pyha det lyder ikke rart. Jeg synes ikke at du brokker dig, men at du deler ud af noget der er rigtig svært og det er sejt. Af og til er livet mere op ad bakke end, vi synes vi kan klare og så er det vigtigt at få tømt af, hvor man nu kan. Husk også at du hjælper andre i lignende situationer ved din ærlighed.
Jeg sender dig varme tanker
Signe

Obat Wasir Ambeien De Nature Indonesia sagde ...

{obat herbal ambeien luar},{obat herbal ambeien bengkak},{obat herbal ambeien bawang putih},{obat herbal ambeien paling ampuh di apotik},{obat herbal ambeien daun ungu},{obat herbal ambeien untuk ibu menyusui},{obat herbal ambeien stadium 3}

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...