fredag den 24. maj 2013

Flower me happy...



Disse skønheder vokser på vores noget beskedne altan...

Og jeg elsker dem...

Jeg prøver for så vidt økonomien tillader det altid at have friske blomster i lejligheden, det er dog ikke altid muligt, der er jo nød til også at være både mad og bleer!

Den smukke smukke rose, var en gave fra mine børn da det var mors dag. Jeg var gået forbi blomsterhandleren sammen med Pelle for længe siden, og havde kigget på den og en blomst han gerne ville have, men vi havde ikke lige råd til dem. Så vi gik videre hjem og lavede alt muligt andet.

Men han havde husket det, i ca. tre uger, og han var ved at sprænges da han gav mig den søndag morgen. Og jeg har nydt synet af den lige siden, både ude og inde, den blomstre så flittigt at det ikke er en skam at klippe en blomst af i ny og næ..

Da små stedmoderblomster er købt for lang tid siden. De blev købt mens der stadig var sne og koldt, men de har klaret det og står nu kæmpe store og blomstre helt fantastisk, så de er også lige til at plukke af, der er et par få stilke engelskgræs imellem, den er ikke så villig endnu, men jeg er sikker på at den kommer.

Her til morgen hvor jeg sidder her med kaffen i solen (indenfor, der er ikke plads på altanen!) ville jeg virkelig ønske at vi havde en have. Ikke kun så børnene havde et uderum at lege i, men også så jeg havde jord til at få op under neglene...

Måske jeg skulle spille lotto, har et godt øje til en kolonihave jeg kunne bruge penegene på...

God weekend...

2 kommentarer:

Anita sagde ...

Smukke blomster - ved du hvad rosen hedder? Den er da helt fantastisk...

Unknown sagde ...

Hej Anita

Den hedder Queen of sweden og er købt hos klokkeblomst på frederikssundsvej.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...