torsdag den 17. januar 2013

strik strik og mere strik....



Der er lidt langt imellem indlæggene i øjeblikket, men der er bare ikke tid til alt det jeg gerne vil... Jeg er startet i praktik og det fylder alle mine dage og når jeg endelig når hjem er der så meget at nå... Ikke mindst de to dejlige unger vi har og lyset kl. 18 -19 stykker er ikke nævneværdigt fantastisk!!!

Men om ikke andet så er den lille stribede til Ester blevet færdig og den er lækker lækker lækker! Merinould og silke blød og dejlig... og for stor, så den får lige lov til at ligge lidt og vente på at hun indhenter den!

Den anden sweater er den jeg strikkede til min far til jul, jeg har brugt dette mønster og strikket den på lidt under 14 dage... Det var intensivt!
Han blev glad for den, men nænner ikke at bruge den, så vi skal vist lige ha en snak :-)

Ellers er der ikke mange nyheder herfra... Jo forresten, de grå sokker er strikket og sendt ud og jeg er startet på denne her til min smukke Pelle i farver han selv har valgt, den bliver lækker, sir det bare...

 

7 kommentarer:

Unknown sagde ...

Nej hvor den stribede er fin. Hvor har du det mønster fra?
KH Signe

Stine S sagde ...

Hvor er det skøn strik! Især den stribede er fantastisk,håber du vil dele opskriftens navn?
Kh Stine

Linette sagde ...

Jeg er også mægtig vild med den stribede
Flotte er de - begge to :)

Willemoes sagde ...

Jeg er også vild med den stribede og stiller mig med i kø efter et mønster. Hvor dine børn er heldige med alle de ting du får strikket til dem!

Barbara sagde ...

Hov hov! Kan han lige tage og begynde at gå med den!!! Alle de timer, og så er han forsigtig ;)

Lise sagde ...

Ualmindelig fint strik - og kn han farmand så gå med den trøje!

Unknown sagde ...

jamen altså.... tusind tak for de skønne ord, ja ville ønske at han ville bruge den! Og på opfordring er mønsteret nu lige snuppe... værsågod de damer og god strikkelyst.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...