søndag den 13. januar 2013

Med min yndligsdreng på tur...


Sidste søndag smuttede Jonathan og jeg på tur sammen.

Vi kunne lige nå at besøge Shane udstillingen/workshoppen i Gammel Strands kunstudstilling...
Jeg havde egentlig tænkt at det skulle vi ha gjort i løbet af december, men tiden kom ikke rigtig til det, men det var nu heller ikke helt dumt at have til gode til en regnfuld januar dag.

Det var en fin udstilling og vi var meget begejstrede, og brugte lang tid derinde, ikke mindst i fatboys stolene mens vi hørte julekalender historie i hver vores sær hørebøffer. Der blev kigget, beundret og til sidst men ikke mindst kreeret (billederne af vores værker må lige vente lidt..) og så var vi heldige..
Pludselig stod han der Shane... Jonathans øjne var lige ved at hoppe ud af hulerne og han blev helt stiv... Det kunne næsten ikke blive meget bedre... Nogen gange betyder et hej bare meget mere end andre gange, og en til og fra hilsen bliver uvurderlig!

Da vi havde set hele udstillingen (også EXTRACT II på de to første plan) og limet og klippet det vi skulle gik turen ud i Københavns gader, vi var i LEGO shoppen hvor jeg trænede min tålmodighed og kiggede på ALT lego i butikken og gennemfølte alle miniseries posrene på jagt efter de helt rigitge figurer..
Vi sluttede af med is hos Paradis i Magasin, hvor der til hans store utilslørede glæde var smagsprøver på utroligt meget andet den dag...








 

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...