torsdag den 10. januar 2013

Lidt december klip...


 
 
Det blev ikke til så frygtelig meget herinde i December, der var jævn travlhed og det meste af familien endte da også under dynen! Ikke for at sove eller putte, men for at holde sig varme og blive raske i en fart!

Men det var bestemt heller ikke den rene elendighed... Sådan må det ikke forstås, vi fik skam også hygget igennem og lavet en masse, særligt ovnen kørte flittigt der blev bagt forskellige kager, blandt andet en kæmpe omgang peberkager til pyntning da Jonathan havde legegruppen hjemme, det var et stort hit... Der blev pyntet og spist til ingen orkede mere!

Det blev også til en spontan julekage den 23.dec. pyntet med fluesvampe, hvid chokolade ganace, kristtjørn og selvfølgelig glimmer i tilpasse mængder. Den blev rigtig god og vi skal helt sikkert lave en igen til næste år, og hvem ved så kan jeg måske huske hvor jeg fandt opskriften?

Et par dage før nytårs aften var jeg utroligt tidligt oppe... og sad i sofaen sammen med børnene og småsov til bl.a. Rosa i rouladegade (kæmpe hit her hjemme) og blev vækket af Jonathan der gerne ville bage en kage da programmet var slut, jeg svarede helt forsovet bare ja det kan vi da godt. Havde ikke lige hørt, at det skulle være nu og at det skulle være en fyrværkerikage(????!!!) Så havde jeg nok tænkt mig lidt mere om inden jeg svarede...

Med lidt bagtanke på årets kransekage, foreslog jeg knaldperler... Det er jo fyrværkeri, så hvorfor ikke? Det blev modtaget med jubel og vi gik i gang så da klokken var lidt i ni lå der to kransekagedeje og trak i køleskabet, em med citronskal og en uden.
I løbet af dagen blev de til små citron knaldperler der blev pakket fint ind i silkepapir da de var kolde og en mere buttet udgave med nougatfyld vendt i hasselnødder.
De var gode og opskriften var ny og fra Meyers Madhus magasinet (som er pænt lækkert! Og gratis...).

Ballonranken til nytåret kom aldrig op... Mussepigen fik fat i den og blev forelsket, og det sker jo for selv den bedste..

2 kommentarer:

Boselade sagde ...

Meget dejlige billeder :-)

Unknown sagde ...

1000 tak det var også nogen rigtig gode dage...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...