mandag den 10. december 2012

Jule blogshopping...



Den søde elefant stjal totalt min datters hjerte!
Hun fandt den i en stand på Steinerskolens julemarked hos nullergøjen den bor p.t. i mit skab, da det er Pelles julegave til hende, kjolen er købt her, fordi jeg bare ikke kunne lade vær' den er så mega lækker og da hun kom i den, steg nuttetheden til skyhøje normer...

Vi har faktisk talt rigtig meget om julegaver herhjemme... Det gør vi hvert år!

Hvordan er det med hjemmelavede gaver? Er det ok at Ester i år "kun" får hjemmelavet? og at Jonathans er købt (måske jeg får tid til lige at strikke en ny hue han har ønsket sig!) Er det at forfordele? Eller er det bare ok? En gave er vel en gave og så længe det er noget der er ønsket og vil bringe lykke!

Og hvordan med en hjemmelavet gave som en anden har lavet, og vi har købt?
Vi fandt heldigvis ud af at vi er på helt samme side i alle disse spørgsmål... Her er hjemmelavede gaver også velkommen. Indrømmet, det er altid fedest at få noget der står på listen! Det er også ud fra dette princip vi giver gaver... Der er tre hjemmegjorte i år.

1. Den skønne pusling fra forrige indlæg er lavet efter aftale med farmand, så det er helt ok...
2. Sweateren til min far er også lavet efter aftale, jeg var nød til at tage mål på ham for at få ærmerne i rette længde.
3.Ester skal ha' tøj til Rosa, sengetøj og dyne pude sæt til Hendes dukkeseng (der bliver malet og gjort fin).

Er det usselt jeg ved at det virkelig er noget der kan skille vandene og lave postyr hvis det bringes op i familieforum!

Men hvad siger i her inde? Laver i selv julegaver og hvordan modtages de?

 

2 kommentarer:

Lise sagde ...

Hjemmelavede julegaver er meget velkomne.

Dog sætter ingen af vores egne øgler pris på det og de får købegaver - beløbet kan afvige en del fra den ene til den anden, men det er da helt ligemeget når ønsker bliver opfyldt - sådan er det hos os.

Resten af familien skriger på sweater - som om man ikke har andet at lave, hmpf!

Unknown sagde ...

Ha ha ha... Ja det tar sin tid med de sweatre! Men fedt at høre hvordan i gør, og at i ikke har millimeter demokrati! Bliver også selv rigitg glad for hjemmelavede gaver, der er langt i mellem, men kan da godt huske at det var barbie og farver der stod øverst på listen da jeg var barn og ikke uldne sokker eller trøjer, Jo altså den der lyserøde med sølv og striber...!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...