torsdag den 18. oktober 2012

Flere pus og nyt på vej.....




I skrivende stund (ok der blev jeg lige 80!), prøver jeg at forstå surrogates, ny serie på 5'eren.
Det gør jeg ikke eller også fanger den bare ikke... fakta er at jeg i stedet har lavet lidt på et mønster til en ny dukke jeg gerne vil prøve at lave, og nu sidder her og skriver....

Jeg er ikke på toppen endnu, overhovedet, selvom der er tanket godt op med pastiller og lækker te, på trods af det har jeg fået lavet lidt på de små pus der ellers bare var strandet på mit bord! Og det var på tide, for den koral farvede er en barselsgave, der egentlig skulle bruges i november, men der er jo det der med børn og fødsler... Så hun blev født i nat, og så var det jo om at blive færdig!
Jeg har længe gået og leget med tanken om at bruge et andet materiale inde i ørene, nu er det prøvet og jeg syntes at det ser ret sødt ud.
Mine pus er mellem 21 og 25 cm høje, men jeg kunne godt tænke mig at lave et der lidt større. Derfor er der nu bestilt uld hjem igen igen.... og jeg glæder mig til det kommer frem, mon ikke det kommer til at passe med at jeg er frisk igen?





2 kommentarer:

Cecilie sagde ...

Hvor er de bare skønne, dine små pus. Tager du imod bestillinger?
Rigtig god bedring - godt man kan forkæle sig selv, når det nu skal være.
Kh C

Unknown sagde ...

1000 tak, ja jeg tager gerne imod bestillinger, har lige fået Tusindfryds velsignelse til at lave dem til salg. Og det er jo fantastisk, for jeg elsker at lave de små pus... Så hvilken kunne du tænke dig? Jeg har ikke nogen færdige lige nu men i slutningen af næste uge skulle der være et par stykker klar... Den grå med de lange ører er heller ikke taget endnu. De kommer til at ligge med en intro pris på 300kr i et stykke tid og så ryger de op på 375kr. Skriv evt. Mail med ønsker til hoensering@gmail.com.

Pøj pøj med lille fyrens mave.

Kh. N.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...