mandag den 1. oktober 2012

En forklaring på rodet og andet ævl...




I torsdags postede jeg et billede fra vores stue... Ikke et af dem der hvor jeg for inden havde brugt lang tid på at ordne, støvsuge og gøre fint! Nej det var et af dem hvor der var strygebrædt, stof, garn, maskiner og ledninger over det hele (nærmest).

Nu er det rydtet op igen! Sådan helt op og på plads og i stedet er der en masse beklædning, det er heller ikke helt dårligt.
Jeg havde fået skrabet lidt af alt sammen.... Så der skulle både monteres strik, syes knapper i og syes en masse på maskine, men nu ligger der heller ikke noget og venter på at blive taget frem igen. Det er et stykke tid siden der har været så meget i bund og det er rart at kunne sætte igang med et nyt projekt igen og der er en ny portion fløjl i vaske maskinen og jeg glæder mig til det er tørt for så skal der syes vinter kjoler...

Min smukke dreng ville gerne ha' en ny hue, så den strikkede jeg til ham i sidste weekend, han blev super glad for den og hev den på med det samme.... Så skidt med at klokken ikke var meget over 7.00 da han fandt den på køkken bordet.
Da jeg for et stykke tid siden løb mit stof lager igemmen, fandt jeg et rimeligt stort stykke flonél, han så det og ville frygteligt gerne ha' et sæt sengetøj af det, men der var ikke helt nok, så vi blev enige om at det måske kunne være godt nok med natbukser i det.
Ingen tvivl det var det, jeg har syet ham tre par og han elsker dem så meget at han ikke vil ud af dem i weekenden! og det er også den man lige kan ane på billedet med huen...

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...