onsdag den 19. september 2012

Jeg gjorde det.... (sku)!





Jaaaaaa endelig juhuuu jubiiiii regnbueis blusen er færdig.....!

Mandag formiddag fandt jeg den strandede regnbueis bluse frem igen.... kiggede på den og tænkte nu er du færdig med at ligge der og sende ufærdige vibes til mig.... og så strikkede jeg som en gal!
Da jeg gik i gang manglede jeg hele bærestykket og alle de hæftninger der var sprunget over undervejs, og da jeg gik i seng manglede jeg kun at sætte knapper i og et par hæftninger! Rimelig godt gået skal jeg sige det selv.

Grunden til at den strandede til at starte med, var at den ikke havde det helt rigtige forløb i striberne sådan som jeg ville ha' den! Og sandheden er da også at den nu ligger i en kasse med ting der skal gives videre, måske en eller anden syntes at den er rigtig fin (i stedet for dum og irriterende?), jeg er bare glad for jeg kan fortsætte med noget nyt uden at skulle føle at jeg kryber udenom...

Jeg har endelig strikket noget til mig selv!
Jeps.... den er god nok og det er ikke "bare" sokker, det er blevet til et temmelig stort halstørklæde, det er helt vildt lækkert og varmt, farven er jeg stadig ikke helt sikker på, men det er i brug og når den rette farvekombi åbenbarrer sig må jeg lave et til...

2 kommentarer:

Tine / det bedste jeg ved sagde ...

Hvor er den fin, og sikke et lækkert tørklæde også. Det er altid rart at lave noget til sig selv. Selvom det nu sjældent sker herhjemme. ;-)

KH

Unknown sagde ...

Tak. tror at det´er en typisk mor ting at det bliver til børnene i stedet.

God weekend

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...