mandag den 24. september 2012

Fløjl rocks....... Og et enkelt ?.....


Jeg har endnu en gang været fraværende på bloggen, men jeg kan jo ikke det hele på en gang.... Og jeg havde en omgang fløjl liggende som bare skreg på at blive syet op!

Og det blev det, der kom tre par bukser i forsk. størrelser ud af det sammen med en kjole og seks djævlehuer der ligger på sybordet og venter på et varmt strygejern og lidt fint foer.

Jeg har endelig fundet lysten til at sy igen, og udnytter den på det groveste! Så der bliver lavet alt lige fra sengetøj og frugtposer til småblomstrede kjoler, tullebukser (og natbukser til største barnet, der pludselig gerne vil ha' noget jeg har lavet og når stoffet ligger på hylden er det jo intet problem!)... Og det brænder i fingrene efter at få lavet noget mere og ikke mindst for at komme ud efter det prikkede babyfløjl som jeg artigt gik forbi sidst jeg var i byen efter stof....

Og nu kunne man jo fristes til at tro at jeg bare er helt tosset og skør med fløjl og bla bla bla men jeg tror bare at det er en dille og jeg glæder mig helt åndsvagt ( må man skrive det?) til at sy sommertøj og kjoler igen....

Ok og så til spørgsmålet! For snart en måned siden trak jeg en vinder i min give away, jeg har skrevet til hende flere gange, men der kommer intet svar og jeg skal jo ligesom bruge hendes adresse! What to do? trækker jeg bare en ny eller? Håber at du lige vil give et praj for jeg ved ikke lige hvordan og hvorledes!

2 kommentarer:

Unknown sagde ...

Lidt sjovt at du er vild med fløjl for tiden- for jeg går og leder efter kjoler og nederdele i fløjl til mig selv :)

Unknown sagde ...

Det er da lidt pudsigt! Men deter jo også lige ved at være årstiden til det... Håber at du finder det du søger, jeg har i weekenden været ude for at handle mere fløjl, så der kommer snart små fine kjoler herfra : )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...