mandag den 27. august 2012

Jeg gjorde det......! (sku...)




Det lykkedes!

Jeg har hæklet en cupcake.... og den ligner! Ja, ikke den på opskriften jeg gik ud fra, for der var lige noget vi ikke var enige om, men sådan er der jo så meget... Er bare ikke til flæsekanter...
Efter at have pillet ret meget op, flere gange, endte jeg op med denne lille sag...

Og den er jeg faktisk ok. tilfreds med, det er den første og jeg skal lige finde den rette opskrift ( da jeg i går delte min fustration over opskrift og manglende kunnen, var Tine så sød at sende mig et link til en opskrift der lige skal prøves af her en af dagene), så det varer sikkert ikke længe før den lille dukkemor kan holde kageselskab for alle i hytten!

Jeg har også bagt (ikke en, men 11 (!)) cupcakes, min mor var på besøg i går og Jonathan havde fået lov til at bestemme kagen til kaffen, han er lige pt. inde i en periode hvor alt bare skal være citron, så citron kagebund med citron creme, og citron geletoppe og gul glitter som pynt... syrligt, syndigt og skønt!
- Det er ikke sidste gang den opskrift bliver brugt (sagde han til Ester) med munden fuld af kage!
Han har helt sikkert ret!
Mums de var gode...

Og ja vi kan ret godt lide kage........

4 kommentarer:

Gustavs mor sagde ...

Den er bare blevet super fin :) og den cupcake ser da bare rigtig god ud :)

Unknown sagde ...

Takker, er også ok tilfreds.... De var også rigtig gode, som i øv jeg kan ikke spise en mere gode! De er fra the hummingbird bogen som stærkt kan anbefales:-D
N.

Lise sagde ...

Nøj den kage ser lækker ud.

Og hvor er du bare for sej med den hæklenål- blærerøv ;0)

Unknown sagde ...

Den er lækker, kom forbi en dag så kan jeg lave en til dig;-)

Har besluttet mig or at jeg skal lære t hækle! Så hop med på vognen hvis du vil:-) vi kan jo spise kage og drikke te til!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...