tirsdag den 21. august 2012

It's all the little things.....




Det har været en af de weekender der ikke har budt på så frygteligt meget kreatid, men tilgengæld har vi set en del til familien... Og det er jo heller ikke helt dumt!
Men et par småting er det da blevet til, puslingerne er også blevet færdige og er klar til at forære væk.
Den med lyseblå og hvid stribet dragt er foræret til Esters dagplejer der blev rigtig glad for en fredagmorgen gave.. Den brune skal til Norge og bo hos min fætters lille nye datter. Musse Flemming (!!!)  har fået lov til at blive hjemme hos os, til esters store lykke.... De ører er fantastiske at rive i!

Det var også weekenden hvor denne gave skulle gives væk, den bragte stor lykke, heldigvis! Det er altid rart at det er et hit når der er lagt meget tid og mangen tanker i gaven.

Jeg har fået startet lige så stille op på Esters julegave, hun skal bla. ha' en kasse med frugt og grønt, så for ikke at gå helt kold over at skulle lave det hele på en gang! Er jeg startet allerde og nu er der strikket to (lavede lige en mere bagefter!) pærer i kassen med færdige ting og sager. De er strikket af et kit herfra, jeg har også købt et æblekit så det bliver det næste jeg får lavet (tror jeg!).

Og det passer jo ikke helt!
For når dagens jobjagt er slut skal jeg fortsætte listen med ting der skal hækles og strikkes op inden d. 1 Sept. hvor jeg skal være med i en garnworkshop, men mere om det senere... Der er et lille kig på hvad jeg kom frem til i går aftes.... Tænker at det er små og fine projekter til nybegyndere...?


Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...