tirsdag den 17. juli 2012

Fake liberty og ægte forlækkersthed....



Jeg har fundet et skønt kjole mønster... og denne kjole er nummer tre der er syet op efter det!
Det er både nemt og ligetil at at ændre i mønsteret og kjolen er virkelig hurtigt syet, denne lavede jeg i går dog ikke i et stræk (da det lader sig sjældent gøre herhjemme!) men sådan lidt indimellem, når tiden var til det.

De to andre har jeg ikke vist frem endnu, men de har været i brug og de er så fine på, de har korte pufærmer og den ene af dem har bindebånd  om livet som denne, den anden er bare løs... Tanken var oprindeligt at der ikke skulle syes kjoler med lange ærmer før om en måned eller to, men vejret indbød bare ligesom til det...

Jeg ville virkelig ønske at det var lettere at se den, men jeg kan ikke få lov til at fotografere damen mens hun står stille, så derfor er det på hug og selvfølgelig med sut i munden!!!
Æblet hun leger med strikkede jeg sidste år og det er så sødt, oprindeligt er det en orm der skal bo inde i det og ikke en sut... men igen hvad ved jeg om den slags? Når nu sutten er så meget lettere at putte derind!

Lykken er, at opdage at kjolen passer perfekt til de små gråblå sandaler jeg kuppede til hende i Magasin under deres udsalg, dejligt når garderoben hænger bare lidt sammen...

2 kommentarer:

Christina (Carla og krudtuglen) sagde ...

Vi må da lige se noget mere af den kjole:-) Hvor er mønstret fra? Og det dér æble er virkelig fint!
K.h.
Christina

Unknown sagde ...

Hej Christina
Ja, jeg vil også vildt gerne vise den rigtigt, men det passer ikke rigtig damen, og den gør sig så meget bedre på, end når den hænger på bøjlen... men måske dat alligevel bliver bøjle modellen? Mønsteret er fra hendes verden (!). Og tak jeg er også ret glad for æblet og tænker at der måske skal laves et eller to mere, den opskrift er fra fru. bonderøvs gavebog ; )

-og ellers velkommen her på bloggen
go' sommer

Nanette

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...