torsdag den 28. juni 2012

Lille pus...




Så blev mit lille pus færdigt, det tog ikke så frygtelig lang tid, da jeg endelig kom i gang...
Hun fik de sidste sting i aftes, og i morges blev hun kysset og krammet helt vildt af Ester, da hun fandt hende på sin legetøjsbænk.
Hun har været med i byen i dag, ja faktisk er hun stort set ikke blevet sluppet siden hun blev fundet og har derfor også allerede anskaffet sig en del pletter! Men de er kommet af kærlighed... og store babykys...

Den var ret sjov at sy så jeg finder helt sikkert på at lave nogen flere, bare for sjovs skyld.
Den er ikke så stor, og passer perfekt til små hænder, velouren gør den ekstra blød at kramme og så er den fyldt med uld så den er dejlig at sove med.
De oprindelige pus har ikke hår, men syntes bare at den manglede noget, så hvorfor ikke gi' den en lille tot?

Denne gang er hovedet bundet med det rigtige uld, hold nu lige op en forskel, det var jo lige før at det var let!

4 kommentarer:

Silkemor sagde ...

Sikke sød en lille pusling:-) Synes den lille hårtot er rigtig sød. He he---det er altid godt at bruge de rigtige materialer, men det er utroligt aå stor en forskel der er på ulden.

Unknown sagde ...

Mange tak, jeg er også godt tilfreds med den. Ja, det letter altid processen en del når det er de rigtige matrialer der arbejdes med! Troede jo også at det var den rigtige uld, for den var købt hos tanterne som bogen forskrev! Heldigvis egner det glatte sig fint til fyld, så jeg skal nok få det brugt... Det var ikke svært at lave håret, så prøv det bare af. Det kunne jo være sjovt at se hvordan din så kom til at se ud. God weekend.

tusindfryd sagde ...

Den er blevet SÅ fin!!

KH

Unknown sagde ...

Mange 1000 tak, jeg er også vildt stolt af den! Der kommer helt sikkert flere til, for de er en fornøjelse at lave, så mange tak for kittet. :-)
Go' sommer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...