torsdag den 31. maj 2012

Onsdags besøg...








I går havde vi Jonathans legegruppe på besøg, det var vildt hyggeligt...

Da der havde været fælles tegning på gulvet og de havde sat første omgang melon, knækbrød og saft til livs, leget div. bogstav lege, kunne drengene ikke mere, de måtte bare lege med Lego og det gad pigerne slet ikke, men de vidste heller ikke hvad de så skulle finde på...

Så efter kort iblødlægning af hjerne, kom jeg i tanke om at jeg da havde nogen spændeklips liggende (og begge piger har langt hår...).

Det tog dem ikke lang tid, at finde ud af, at det ville de da gerne lige prøve at se på...
Så ud rullede arsenalet af perler, kunstige blomster, ponpom'er, fjer og andet dims.
Ja, selv den sløjfe der var kasseret til den grå buksedragt ( men naturligvis gemt, cause you never know...) fik nyt liv, med en lille orange ponpom (med glimmer naturligvis).
Da limpistolen var godt varm og ærmerne rullet op, gik vi i krig...

Og se nu hvad der kom ud af det.
En lille fin samling spænder, der sirligt blev pakket i cellofan poser, og stolt vist frem til forældrene, da  de blev hentet. (På det tidspunkt sad begge piger i sofaen og fingerstrikkede, mens drengene stadig var dybt inde i Lego universet, hvor de byggede de sejeste ting).

Fantastisk at ha' ca. fire timer i selskab med fire 6-7  årige, temmelig underholdende, selvom himlen skal vide at de taler utrolig meget... : )


2 kommentarer:

Lise sagde ...

Der er vist ingen tvil om at det er værd at være i legegruppe hos jer :0)

Lyder som en dejlig dag.

Unknown sagde ...

Tak, og ja det var en rigtig hyggelig dag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...