onsdag den 16. maj 2012

Mors fabrik...







Efter en temmelig lang pause fra symaskinerne, er jeg tilbage... Og jeg nyder det, og Esters garderobe er blevet sommerklar med lidt af hvert.
Jeg har hygget mig helt vildt med min lille tøjfabrik, og har faktisk kørt det som samlebåndsarbejde, så jeg ikke hele tiden skulle skifte maskiner.

Buksedragten og kjolen, er fra det samme mønster som den grå fra sidste uge, bare med et par små ændringer ( denne dragt har helt lange ben, i stedet for 3/4! og lidt klip og klister, der gjorde buks til kjole! ), og jeg er rimelig tilfreds med resultatet...
Jeg har ovenikøbet sat en lille blonde på kjolen, både i ærmer og oplægningen for neden.... og buksedragten har en lille, men grov, blonde i ærmet. Det ser ok sødt ud, uden at være over the top...
Eftersom modellerne er ens for og bag, har jeg pyntet med en lille (i anden sammenhæng, grim!) knap. Så skulle der  vist ikke være risiko for at der havner sammensyninger på forsiden af barnet!

Bukserne er bare sådan nogen 10 min. at sy nogen, uden nogen fiksfakserier, men sikkert er piv lækre når det er varmt. Og i virkelighedens verden får vi nok brugt de grå mest...

P.S. Det er jo ubeskriveligt skønt at have et ok. stof lager! Jeg har ikke været ude og handle noget ind før jeg skulle igang. Kunne bare hente fra hylderne, det vil kunne retfærdiggøre alle fremtidige impulskøb af denne slags!!! Med det sagt, er der tilbud på Drops uldgarn, og jeg har lige printet en opsrift på hverdagsdresset herfra såøhhh hej hej.

6 kommentarer:

Willemoes sagde ...

Åth for fa'en altså hvor er de fine! Jeg skal altså også snart igang med en masse af de der bukser, jeg mangler bare lige tid og det rigtige stof. Hvor meget forlænger du benene? Jeg overvejer nemlig at gøre det samme med bukserne til min pige på 1½...

Unknown sagde ...

Ja de er ret skønne! Jeg har givet dem 12 cm. mere i længden. Du kan spare rigtig meget stof ved ikke at lægge det til fold, men i stedet tegne det dobbelt og bruge foldelinien til trådret. så har du en stor mønster del, og klipper begge buksedele samtidig... (gav det mening?), så er de knap s dyre at sy! og stof 2000 har ret meget godt lige p.t. God arbejdslyst.

Willemoes sagde ...

Jo, det gav mening!Men jeg tror lige at jeg skal prøve at skaffe bladet på bib, for kan ikke helt lure hvad de der linninger med vlies er til for og om jeg skal sy ærmerne i før eller efter jeg syer kjolen sammen i sidesømmen ;)Men jeg kan se at du bare har foldet kanten ned til løbegang foroven, hvilket er en hel del pænere end at sy en løbegang i som min plan var. Bumbum!

Unknown sagde ...

Hvis du ikke finder bladet så gi' lyd så kan jeg skrive en sy beskrivelse til dig, eller sende dig info. om bladet, så du kan bestille det fra forlaget ; )

Julie Stuhr sagde ...

Samlebåndssyning er lækkert fordi det går så dejlig stærkt - we like!
Jeg har selv syet to buksedragter efter dette mønster, men med trykknapper i skridtet :)

Unknown sagde ...

Ja, det er skønt! Jeg havde godt tænkt på at sætte knapper i, men bliver så let gal på dem, så jeg sprang over!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...