lørdag den 5. maj 2012

Love IKEA og farveskifte



De sidste par dage er fløjet af sted....

Vi har i lang tid, meget lang tid haft brug for nye bogreoler, ikke fordi vi var blevet trætte af de gamle, nej det var nærmere omvendt! Trætheden viste sig efterhånden over det hele, samlinger, farve og ikke mindst holdningen, som ikke var til at tage fejl af, de var så skæve at de også var ved at være farlige... ( det lydder overdrevet! det er det ikke...) Så siden Ester kunne rumse sig rundt (kravler ikke, men har fundet skøn anden teknik..) har jeg været bange for at hun skulle begynde en fare fyldt færd op i en af dem, for der ville være stor risiko for at det ville ende galt.

Det er slut nu. I torsdags var vi endelig taget i IKEA og mens svigerfar underholdt børnene suste vi op og fandt løsningen på vores problem. Så nu står der i vores stue tre nye skabe fyldt med (ny af støvede) bøger og en del af mit krea udstyr. Men det er jo ikke bare lige, først nu lørdag aften er rodet reduceret til at fylde minimalt på mit skrivebord, det er til at overskue... Og gudskelov, for i morgen svinger jeg penslen, det kommer til at "gå ud over" det af vores utallige mørke træskabe. Lige netop det her er et jeg har arvet fra min mor, og jeg kan huske at hun, da jeg var lille, vist nok afsyrede det, så det er med lidt ærefrygt at jeg sletter hendes arbejde.

Men jeg glæder mig til at se det i sin nye farve, det bliver pistaciegrønt (eller mermaid nr. 13 som den hedder), ikke noget nemt valg eftersom jeg elsker den del af skalaen men tre dage med et farvekort i baghånden og jeg fik besluttet mig.
Så nu skal jeg bare i gang.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...