tirsdag den 29. maj 2012

Kreativt rod eller bare rod?




Jeg tror, at jeg læner mig op af, at det er kreativt rod....

For jeg roder, når jeg er i gang med et eller andet, og det er jeg jo altid... Så, ja, jeg trækker indimellem et spor af ting (rod) efter mig rundt i lejligheden...
Det er også tit den tilfældige sammensætning af farver og materialer der giver inspiration til nye ideer... og den inspiration vil jeg ikke være for uden!

Billederne blev taget, for at holde fast i den farvesammensætning der var kommet, for jeg havde en følelse af at den skulle jeg få brug for senere.

Og for kort tid siden, blev jeg færdig med en lille kjole (strik...) og skulle sætte et broderi fast, men kunne ikke bestemme mig for tråd farve, det blev lidt lettere når jeg lod mig inspirere af farverne fra billed et.

Moralen af denne historie er:
Rod og dokumenter det! du ved aldrig hvornår du får brug for det...

Den største øjenåbner var, da vi fik orden i hele stuen (hvor mit kreahjørne også befinder sig!!!), jeg gik rundt som en ulv i bur og var helt bagvendt.
Det var først efter tre dage jeg var på plads igen (læs: der igen lå/stod lidt forskelligt på skrivebordet og hylderne oppe over havde fået lidt mere fylde.), og kunne fortsætte med det jeg nu havde sat i gang.

I går var jeg lige forbi denne side, jeg har længe haft lyst til at handle der, men det er bare ikke blevet noget før nu. Så nu varer det ikke længe, før der ligger mere brodergarn og  flerenåle på bordet, men så kan det jo være jeg får flyttet noget andet inden.
Jeg glæder mig, og har allerede bestemt mig for hvad det første projekt i den genre skal være... Men mere om det senere.



Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...