fredag den 20. april 2012

Snakkeri om strikkeri...




Det var ikke kun kage der blev lavet i sidste weekend, den lille lilla trøje blevstrikket færdig og i næsten samme åndedrag foræret væk!

Den blev rigtig fin og specielt den høje løse hals er jeg vild med, den skulle ha' været dobbelt, men det er tænkt som en sommeraften sag, og så ville det blive lige lunt nok.
Den var ikke tænkt som en gave til at starte med, men jo længere jeg kom med den kunne jeg bare se at den var helt gal til Ester! Om det var farverne eller hvad der gjorde det ved jeg ikke, men jeg vidste bare at den ikke ville blive brugt særlig meget... så jeg forærede den til den mindste kusine, da de kom forbi søndag. Og den bragte lykke ( det gjorde den nude sag med de petrolblå knapper også, juhuuuu.....) der gik ikke mange dage før jeg fik et billede af kusinen med den på.
Elsker når en håndgjort gave gør lykke...

Jeg har stadig planer om at strikke en trøje til Ester efter det mønster, men går lige og ser farverne lidt an...
i Mellem tiden er jeg dykket ned i reste kassen og har taget for mig af retterne (igen), og nu er der endnu en reste sweater på pindene, og endnu engang i farver, denne gang er det pink, sennep, isblå og hvid. Jeg er ikke kommet så frygteligt langt for jeg havde glemt hvor kedeligt det er at strikke i hvidt! og det er kun der jeg er nået til! Så der er stor sandsynlighed for at den bliver lidt længe undervejs...


Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...