lørdag den 21. april 2012

Mere sweater og pompon's



Sidste weekend var en af de der magiske weekender, hvor alt bliver nået uden den mindste stress og der er god tid til andet end at sidde og nusse med håndarbejde.
Denne trøje nåede også at blive færdig... den er lavet af alpaca rester og knapper fra æsken på bordet, den er blevet så fin og selvom den endnu er lidt stor, har den allerede været på.
For som det ses på billedet herover, kan lillemusen ikke tåle at se tøj uden det skal på, og hun er hurtig... jeg havde kun lige lagt den da hun satte kursen den rette vej og sutten nåede med på fotoet og et øjeblik senere havde hun slynget den om sig og var numset videre!!!



Jeg elsker pompon'er!!! og en af Jonathans venner har den nuttedeste lillesøster, med helt hvid krøllet hår og jeg har i så lang tid kunne se hende for mig med sådan en hårbøjle på, så nu har jeg lavet en til hende og hun er endnu mere nuser med den på... Heldigvis blev hun glad for den og tog den på med det samme.
Jeg har købt en plastikhårbøjle i Panduro og hæklet en bane (i næsten samme længde og samme brede) i en rest merino uld og pomponerne er lavet i forskellige rester uldgarn... Egnetlig ret nemt, så jeg tror at skulle Jonathan inviteres til en pige fødselsdag kunne der godt ligge en af disse i pakken...

Lige nu holder jeg pause fra forberedelserne til dukkeworkshoppen i næste weekend.
Jeg glæder mig sindsygt meget, og føler mig så sej... jeg har lige bundet mit første dukkehoved og det ser så godt ud (syntes jeg selv!)...

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...