onsdag den 21. marts 2012

Så er den dårlige samvittighed lagt til tørre...




I et godt stykke tid har jeg kæmpet, med at få noget så enkelt, som en cardigan i str. 92 færdig.... Det burde jo ikke være den store kamp, men hold nu op hvor har den drillet og sammenlagt er den nok strikket to gange! Men nu ligger den på badeværelset og tørre så der er ikke lang til den er på vej hjem til den mindste kusine... ( Ja, jeg har opsendt bøn om at den passer og at de bruger den fra den er lidt for stor til den stumper lidt og er helt fnugget!!!!)

Så nu er jeg gået i gang med at strikke en dukke sweater, jeg har ikke noget mønster og dukken skal først laves d.28 April men jeg har tegnet snitmønsteret til en syet bluse op og strikker efter det, det kan vel ikke gå helt galt?

I lørdags fik vi den skønneste tusindfryd, den står på spisebordet og for hver dag der går kommer der flere og flere smukke blomster frem... Det er fantastisk.
I går sad jeg og kiggede ind i en af de ikke helt udsprungne knopper, tænkte jeg på at det var så smuk en farve kombi, at hvis det var knapper i en bluse ville de være fantastisk, så mon ikke mit hjemmegjorte knapper af fimo snart bliver til noget?

Ser frem til en skøn solskinsdag, hvor jeg måske lige er nød til at smutte forbi torvehallerne, og handle lidt ind til resten af ugen???

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...