torsdag den 1. marts 2012

Bunny mustard






Jeg syntes at have spottet en ny tendens herhjemme... Der har efterhånden sneget sig en del kaniner og senneps farvede ting ind i hjemmet. Det er lidt sjovt når nu jeg ikke sådan er til gult, overhovedet! Men ikke destomindre er det mig der har købt det hele lidt ad gangen...

Desværre er der ikke så frygteligt meget tid til at være krea, men nu er lillesøster endelig så meget i bedring at hverdagen snart melder sig ankomst igen. Og så skulle der gerne være mere overskud til at få nusset med lidt af hvert og ikke mindst få strikket trøjen til mindste kusinen færdig, havde det egentlig som mål at kunne aflevere den i denne weekend, men det ser ikke helt ud som om det er sådan det skal være.

Foråret er budt velkommen på altanen, med lidt forskellige løgplanter og endnu en oprydning, det er så skønt at rulle op om morgenen og blive budt velkommen af fine grønne spirer...

2 kommentarer:

Charlotte sagde ...

Dejligt at lillen er ved at være frisk. Her går noget af tiden med at samle op omkring gaaamle hængepartier.Må se at komme lidt i haven også, selvom det er begrænset hvad jeg må.

Unknown sagde ...

Ja det er rart at hun endelig er på højkant igen. Frygteligt med de hængepartier... men skønt når de er klaret. Go' tur i haven, og pas godt på.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...