fredag den 3. februar 2012

Vokseværk...






Puha nu er min lille dreng ikke længere så lille, det måtte jo ske og er ikke på nogen måde en overraskelse, MEN  så alligevel, når reolen med spil og legetøj er udskiftet med et skrivebord, stol og halløj, puha så er det som om han vokser endnu mere...
Ja og så har vi lige måtte haste indkøbe tøj, da det i skabet med et trylle slag var for småt.
Men på trods af at meget omkring os nu er pinligt, hvis ikke det er sort og sejt... har han stadig sine bløde og små punkter... så på spørgsmålet om han ikke nok måtte få nogen af blomsterne fra mormor og morfar ind på sit nye skrivebord, kunne jeg jo kun kvække: ja skat selvfølgelig må du det...

Skrivebordet er købt for snart 10 år siden og vi fik det forærende  og det lugtede ikke godt! men efter vask og maling, genopstod det som skrivebord... det har i nogen år været på tour rundt i familien, men er heldigvis fundet hjem igen men eftersom det nu er overgået til vores store dreng, skal det nok males igen inden for den nærmeste fremtid... sort sikkert, men det vil tiden vise. Lige nu undergår det en mindre makeover når tusserne ryger ved siden af jeg lader det ske uden at bemæke det... sådan må det være når mor vælger skrivebordet.

Sengen var det største ønske han havde da han skulle ud af junior send og op i stor... det blev den billigste køjeseng fra IKEA tilsat 2-3 lag maling efter han ønske... Det tog sin tid! Og for at undgå konflikter med hvor må man sætte klistermærker, blev det fra starten en aftale at det måtte man på hele sengen det har virket fint og skal nok videreføres til lillesøster, når hun engang bliver stor nok.



3 kommentarer:

SmilendeSussi sagde ...

Super god idé med klistermærkerne, jeg kan finde mine drenges over hele huset - skal bestemt indføres hos mig, tusind tak for tippet :)

Lise sagde ...

Hvor er det altså et skønt skrivebord!

Er så vildt som de vokser de rollinger og god ide med klistermærkerne :0)

Unknown sagde ...

Tak, det er altid skønt at få ros for noget man også selv er en skøn ide... og den har virket helt fint indtil videre, et enkelt klistermærke album er dog indkøbt til de sæson prægede han ikke har ville klistre op.
Så:
Smilende Sussi- Jeg håber at dine drenge vil ta' ideen til sig og gå amok med klistermærker, det har udviklet sig til en sport at finde det helt rigtige sted at sætte dem, så det er bare med at komme igang. ; )

Lise- Tak vi er også ret glade for at ha' fået det hjem igen, og al den opbevaring der er mulig i det er jo bare et ekstra plus. : )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...