mandag den 6. februar 2012

På forsøgsbasis




Nu har jeg bestemt at det skal være slut med lummer kaffe, ikke fordi jeg har tænkt mig at drikke den hurtigere. Nej jeg prøver at svinge (!) hæklenålen endnu engang for at hækle fine "jakker" til husets stempelkander. Jeg har kastet mig ud i projektet uden andet at gå efter end den gamle (og ud tjente) model vi engang har købt... den er nu så slidt at den kun meget sjældent kommer på.
Så nu er det tyk grå uld der er i spil og om jeg liiiige er nød til at lave en kant af nevo også leget lidt med ideen om at brodere en af Jonathans tegninger og applikere den på, eller fine store håndlavede knapper... Et eller andet pynt skal det nok blive til, selvom jeg ikke er særlig god til pynt på ting til min selv. Men skulle det gå hen og blive godt, så deler jeg gerne et billede af resultatet og en DIY.

En ting er sikkert og det er at det er super hyggeligt at sidde med noget der går så hurtigt over morgenkaffen, imens lille Ester sover og radioen spiller, så er mandag morgen faktisk rigtig skøn...

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...