lørdag den 11. februar 2012

Krammebjørn og copycat.





Jeg bliver blød inden i, når min store seje dreng, stolt viser den maske han har lavet i fritten frem og og jeg kan se at hverken fjer eller glimmerlim er lagt på hylden... Så selvom man er seks år og syntes at ninjago og star wars er det for fedeste i verden, ja så kan man godt ha' et behov for at gi' den som krammebamse.

Før vi fik børn, var vi utrolig meget i biffen, det har så ligget helt stille i nogen år! Men nu er vi så småt begyndt at nyde mørket og det store lærred igen. Heldigvis er Jonathan med på at det er fedt at gå i biografen, så han og jeg var inde og se den bestøvlede kat i dag, og det var bare den hyggeligste tur... da vi kom ud i dagen igen, smuttede vi lige forbi Panduro hobby. jeg havde set noget hos hende her som jeg bare måtte afprøve... jeg fandt hvad jeg skulle ha' og på vej mod kassen bliver jeg udfrittet på hvad jeg lige skal bruge det der bogstav noget til? og jeg fortæller om den her super ide jeg har set, sådan en vil han også gerne lave men med guld bogstaver, så vi vender om og snupper en pakke bogstavklisermærker med, og så må vi jo også liiiige en tur ned til søstrene. Da vi kom hjem havde han besluttet sig for at han gerne ville bruge "æsken" til slik (der var stadig en rest til bage fra filmen) og derfor måtte vi jo dedikere den til det.
Æsken står nu på skrivebordet, der flittigt bliver brugt og er indviet med div. tegninger og samlinger af ting han holder ekstra meget af. Jeg syntes faktisk at den er blevet rigtig fin, også selvom bogstaverne danser en lille smule. Han er stolt af den og så kan jeg jo kun følge trop.

2 kommentarer:

Marina sagde ...

Hvor hyggeligt. Min lille pige på 6 år har også hygget sig med rub-on bokstaver og fugle til venindernes valentinsgaver. Jeg synes nu ikke at rub-ons bokstaverne er så velegende til ting man bruger meget for de bliver let slidt af, men fine ser de ud.

Masken er sej. Jeg elsker når de laver den slags.

Unknown sagde ...

Det lyder rigtig hyggeligt. Vores er "bare" klistermærker og jeg ved ikke hvor holdbare de er i lænden, men de er nemme at flytte når de er sat lidt skævt på.
Rub-on's er købt ind men jeg er endnu ikke nået så langt som til at få sat dem på...

At masken er sej, vil jeg overbringe til sønnike i morgen så bliver han super stolt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...