mandag den 27. februar 2012

Flere afsluttede projekter....





Endelig er min symaskine lavet, og der kan igen syes knaphuller... har DK's dårligste karma når det kommer til maskinesyede knaphuller!!!
Det har betydet at jeg i weekenden, har kunne få afsluttet de seks små stofposer jeg havde lavet næsten færdigt. Det er så dejligt når der tyndes lidt ud i bunken med "mangler bare lige lidt, så er det klart" projekterne...!
Indrømmet, jeg har ikke helt kunne se fidusen i frugtposer eller hvad man vælger at kalde dem, men når poden (den store) pludselig kan se mange anvendelsesmuligheder i dem så er det jo fedt... Så der pakkes lidt legetøj og nintendo i, turmadpakke og snacks til karate, altså ikke samtidig men på skift.... Så nu er det blevet til at alle fire i familien har fået hver sin (de to sidste skal til Jylland og bo!) og der ligger bestilling fra sønnen på at få en mere....

Strikblusen er strikket efter en opskrift jeg har et had/kærlighedsforhold til! jeg hader at strikke bærestykket for det kræver en del udregninger, der ikke er skrevet ind i mønsteret og det skal gøres med tungen lige i munden og børnene i seng... Men jeg elsker resultatet hver gang... den er både strikket som kjole og vest tidligere, og selvom jeg havde svoret at dette var sidste gang, ja så kommer den nok endnu engang som kjole med korte ærmer... Knapperne har jeg betrukket med en stump patchworkstof fra gemmerne, og garnet er en silke og merinoblanding, og nu glæder jeg mig bare til Ester er stor nok til at få den på.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...