onsdag den 8. februar 2012

De sødeste kys.




Får jeg af dem jeg holder aller mest af, men på andenpladsen sniger disse sig ind... Vi fik dem til en fødselsdag i weekenden og jeg var så heldig at gå hjem med opskriften i lommen.
Jeg er normalt alt andet end en ørn til marengs, faktisk er det lidt af en prøvelse både for mig og familien når det er det der skal bages. Men med stort gå på mod kastede jeg mig ud i det i går mens Ester sov til middag, og resultatet blev intet mindre end fantastisk.... De er SÅ gode. Den eneste ændring jeg har lavet er at jeg har smeltet chokoladen i stedet for at bruge hakket chokolade ( hvilket også er ret lækkert).
For at bage Anettes kys skal du gøre følgende:

300 g. sukker
4 past. æggehvider
Et drys vaniliesukker el. lidt ren vanilie
En dråbe eddike
200 g. mørk chokolade

Tænd oven på 110 grader og varmluft. Pisk æggehviderne til de netop er stive og begynd så gradvist at drysse sukker, vanilie og eddike i og pisk det helt stift.. Smelt chokoladen og vend den i marengsmassen, sæt kyssene op med to skeer, mine er sat med spiseskeer, men kunne sagtens være med teskeer alt efter ønske om størelse. i ovnen med dem og der skal de tørre i ca. 45-50 min.
Så skal der laves kaffe og nydes.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...