torsdag den 26. januar 2012

Snor, sok, sæk og ny beboer...



Så er der suttesnore klar til at sende til min kære nisse... Elefanterne er broderet efter mønsteret i Theresa Maria Jessing's Gavebog, Æblerne har jeg selv tegnet, for da jeg først havde lavet en snor til Ester var jeg blevet bidt og selvom det tar' sin tid, er det hyggeligt og syntes faktisk at de er ret fine, i forhold til de der ellers er på markedet.
Lige præcis den bog er en af mine aller yndlings, den er så inspirerende og hyggelig at kigge i og der er da også efterhånden lavet lidt forskelligt fra den.




ENDELIG blev sokkerne færdige... De leder stadig mine tanker hen på lys reklamer der spejler sig i nattesort vand, men i mit univers er det ikke en dårlig ting, en ting er under alle omstændigheder sikker, de er mega bløde og rare at ha' på... Og det er helt sikkert også det sidste par sokker jeg laver i et stykke tid, for indrømmet, det er ikke det mest spændende arbejde at sidde med. Tænker at det er en foxy pude til sofaen eller en cardigan til lillepigen der står for tur.



Når man er lidt træt er det dejligt at putte sig lidt i en sækkestol/pude... Stolen blev syet i sommers og har været flittigt brugt af begge børn.
Den er efterhånden klasket lidt sammen, men så må den jo lige fyldes lidt op igen, storebror har bedt om at få sin egen, så muligvis den bliver til i løbet af foråret.



I tirsdags kunne jeg hente min trækanin... Det var kærlighed ved første blik... Jeg så den i en børnetøjsbutik som en del af deres dekoration, og vidste at den måtte jeg bare eje, og heldigvis kunne det lade sig gøre for et mindre beløb til kagekassen.

6 kommentarer:

Charlotte sagde ...

Ihh hvor er dine suttesnore bare fine! Det skal afprøves! Har lige bestilt gavebogen på biblioteket :-) Hvor små skal ternene være på aida stoffet?

Charlotte sagde ...

P.S. Du skulle vel aldrig have lyst til at dele mønsteret på "æble-modellen"? Er SÅ vild med den :-)

Unknown sagde ...

Hej Charlotte

Mage tak for rosen, jeg er også rigtig glad for dem, jo jeg vil gerne lægge mønsteret på æblet ud, måske jeg når det i næste uge.Kig efter den i sidebarren... Det er ikke broderet på aida, det er hør og der er vist kun en størrelse...
Mange hilsner herfra.

Charlotte sagde ...

Ihh tusind tak! Det vil jeg glæde mig til :-) Det er mig stdig lidt en jungle med det der hørlærred... Der findes mange forskellige størrelser og kvaliteter... Du kan vel ikke huske hvor du købte dit? Synes nemlig det har en rigtig fin hvid farve der giver en god kontrast og rigtig får garnet / mønsteret til at fremstå skarpt og tydeligt :-) Har set en elefanterne på en anden blog, men der virker suttesnoren lidt mere grov eller nusset - selvom den også er super fin :-)

God weekend til dig!
Charlotte

Unknown sagde ...

Endelig fik jeg tid til at holde mit løfte... Jeg håber virkelig at du kan bruge tegningen til noget, den er ikke så stor men det var lige hvad jeg havde, måske jeg skulle lave en rigtig diy på den en dag? Hørlærredet er købt i rødovre centrums broderi og garn butik... Men de har lignene hos Sommerfuglen... Det er rigtig fint og har en let blankhed over sig indtil det er blevet lidt slidt... Jeg har prøvet at klikke på dit billede, for at finde din blog men den siger bare at den ikke er åben endnu, håber at jeg snart kan kigge med...
KH. N

Tanker fra Anker sagde ...

Hvor er æblerne fine. Har lavet elefanterne og ledt lidt efter andre motiver... Så nu vil jeg straks lede efter dit mønster.

KH Gitte

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...