mandag den 9. januar 2012

Hængeparti




Er vågnet op med følelsen af at alt der bliver sat i gang i dag vil sætte sig på tværs... Det er ikke helt til at ryste trætheden ud af kroppen og selvom jeg på vej hjem, fra at have afleveret i skolen, tænkte at nu skulle det blive godt med en helt almindelig hverdag... Så er det alligevel bare som om jeg er gået i bak gear... Prøver om endnu en kop kaffe skulle kunne sparke liv i mig.
Fik ellers taget rigtig godt fat på et af nytårs fortsætterne i går, fik ryddet op og sorteret i mit garnlager, og må konstatere at jeg nok ikke behøver at købe strømpegarn i år,og jeg skulle gerne inden ugen er omme ha' mig et par sokker i slik farver med sølvglimmer effekt! jeg er sikker på at den model får man ikke sure tær' i!
Det affødte også at der blev taget hul på oprydning og planlægning af indretning i stuen...
Desværre fandt jeg også et par henlagte projekter! pokkers hader når de falder i baghold, men er der ikke noget om at det er nemmere bare at få det lavet færdigt og så slipper man for at tænke mere på det? tror at jeg afprøver teorien, og lover hermed mig selv at jeg ihvertfald skal ha lavet to af de ting der er igang færdige før jeg tar' hul på noget nyt... Måske det lige skulle med ind under fortsætter indtil jeg er i bund? uf! den tænker jeg lige lidt over...

3 kommentarer:

Lise sagde ...

Det lyder som nogle lækre strømper!

Håndarbejde må ikke stresse. overvej om det er bøvlet værd. røg for noget tid siden i den samme og en del røg ud, i erkende af at et mentalt fyldte alt for meget.

Mon der snart er nyt om vores strikkehygge, eller kan det være vi bare skal indtage cafeen med strikketøj en dag :0)

Charlotte sagde ...

Jeg troede heller ikke jeg skulle købe garn før det jeg havde var brugt..........ha ha ha SNYDT.

Unknown sagde ...

Lise - Der er blevet smidt ud i strandede projekter, og nu ser det hele lidt lysere ud!

Vindheks - Indtil videre er det lykkedes at gå forbi garnbutikken uden at gå ind! men er ikke sikker på hvor længe den holder.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...