tirsdag den 17. januar 2012

Hjemmestrik øhhh nej tak...






Det var den besked jeg fik, da det begyndte at blive vinter... Sådan! Efter at have strikket flere sweatre og lækre trøjer i alle tykkelser (en til al slags vejr!) Havde min søn bare fået mere end nok... Og det er da ok tænkte jeg, (med slet skjult ærgelse) for hans mening skal jo også respekteres. Men da jeg så havde lavet et par ting til lillesøster, kom han og spurgt om han aldrig måtte få noget jeg havde lavet? jo da... havd kunne du tænke dig? jo altså sådan en hue med boble på, og så nogen nye sove sokker... Så i løbet ef kort tid fik jeg lavet to huer efter anvisning (!) og lidt til at varme tærne i.

Det ene par af sokkerne var endt i skammekrogen, men nu er det lykkedes mig at ta' mig sammen og få strikket dem færdig, og det fuldendte lykken. Og jeg ved i sandhed at det er en følsom dreng jeg har, når han siger: mor jeg kan mærke at de er strikket med kærlighed!

Nu sidder jeg her og skal starte noget nyt op... og for første gang er jeg lidt tabt! Jeg aner ikke hvad jeg skal starte op! Så resten af min aften skal bruges på at planlægge hvad det skal være, for jeg kan mærke at det ikke er tid til at lave egen opskrift endnu... Der må tænkes, pudses næse og drikkes te.

2 kommentarer:

Lise sagde ...

Hvor er han sød - og vanvittig køn :0)

Min er 16 år og det er stadig mors sokker der varmer bedst til rollespil - hyggeligt.

Glæder mig til at se flere af dine projekter :0)

Unknown sagde ...

Mange tak -ja han er en lækkermås!

Det er skønt at høre at der ikke er udsigt til at blive droppet helt, når det kommer til det med at modtage mors strik! for der er jo noget særligt at gi' noget hjemmegjort til sine dejlige børn.

Desvære blev det ikke det stoer vilde jeg startede op, bare endnu et par sokker, havde andet i tankerne, men det bliver næste gang. Glæder mig til vi ses til strikke cafe igen.

Go' onsdag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...