torsdag den 19. januar 2012

En af mine laster.








I min barsel, har jeg virkelig fået smag for disse her knækbrød! de er super sprøde uden at være hårde... Så der er næsten altid fyldt op i en kagedåse så der er lidt, når snack trangen melder sig og ikke lige lader sig fortrænge.
Den oprindelige opskrift, bliver gerne krydret lidt enten med lidt fennikelfrø, chiliflager eller nigellafrø. De er lidt porøse men hvis de ikke skæres super store, kan de sagtens ryge i en lille pose og med i skoletasken, uden at nå frem som smulder.

Prøv dem, de er det værd!

1 dl. græskarkærner
1 dl. solsikkefrø
1 dl. sesamfrø
1 dl. hørfrø
1 dl. havregryn
3 dl. hvedemel
1 tsk. bagepulver
2 tsk. flage el. fint salt

Dette røres sammen i en stor skål
og herefter tilsættes

2 dl. vand
1dl. rapsolie

Rør det hele sammen til en klæg masse, og dej massen i tre dele.
læg hver del på bagepapir. Et nyt stykke bagepapir lægges oven på og dejen rulles/trykkes så tynd som muligt. Fjern det øverste stykke bagepapir og skær markeringer i så brødet kan knækkes når det er bagt.
Bages i ovnen ved 180 grader i ca. 15. min.(de må ikke være bløde når de kommer ud!). Jeg giver dem gerne til de er lysebrune så får frøene sådan en god ristet smag.




Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...