mandag den 16. januar 2012

Alt andet end gråt...






Jeg er faktisk ret glad for grå, men er lige ved at kløjs i grå dage og gråt vejr! Så nu har jeg lukket lidt forår ind med fine lyserøde primula, en fælde jeg falder i hvert år, når de dukker op i butikkerne. Jeg har prøvet at vælge en anden farve, men på næsten magisk vis, er de byttet ud med disse når jeg er kommet til kassekøen... og jeg bliver lidt gladere i låget, når mit natbord er pyntet med lidt fine blomster.

Og så blev de fine slikfarvede sokker færdige og ja jeg kan nærmest mærke bølger af glimmer og farver vælte op igennem kroppen når de er på... Har meget glade tær' !!!

Weekenden er gået med alt andet end krea... har kun lavet en halv sok i str. 32-33. Men er til gengæld blevet rimelig sej til Mariokart!!! Var faktisk nød til at kører et par baner efter Jonathan var gået i seng igår, og har så også kørt rundt i mine drømme... Er så hooked at jeg her til morgen aftalte med Jonathan at vi skulle sende resten af familien på weekend ude, og så skulle vi to bare spille til vi ikke kunne mere og så lige et par baner mere...






4 kommentarer:

Lise sagde ...

Ja det vejr giver ingen energi, men det gør de skønne stømper - så lækre!

Lise sagde ...

Jeg kan simpelthen ikke finde kontaktinformation og har ikke modtaget mailen :0(

Kan du lokkes til at smide en sms på arbejdsnummeret 30499366?

Stine sagde ...

Sikke nogle helt fantastiske sokker du der har lavet! Dem kan man da kun blive i godt humør af! Jeg kender god det med blomsterne, det pifter hverdagen lidt op når de står der og smiler! :-)

Unknown sagde ...

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...