tirsdag den 13. december 2011

Bla.bla.bla.... part to

Er sindsygt rastløs..... Og der er så for åndsvagt... har flere ting jeg kan bruge tiden på nu hvor lillepigen sover, men er igen havnet her foran computeren! og flakker fra side til side uden at vide hvad jeg skal eller vil... Det ville være fedt hvis jeg kunne holde mig i ro og så lige få strikket de sidste 12 cm. på det strikketøj der ligger og venter på sofabordet, det er jo et skønt sus når det er færdigt... hepper så meget på mig selv lige nu, men er i tvivl på om det hjælper! argh kom nu....

2 kommentarer:

Lise sagde ...

Det skal nok blive færdig, brug dig en kop dampende varm et eller andet og nyd du kan sidde og surfe uden formål. Bare klik klik ;0)

Måske vi skal indtage cafeen en aften og strikke - bare fordi ;0)

Æblekind sagde ...

Endte med at gå i seng!!! Lillepigen havde festet siden 03.30(gys), og endte da også med at falde i søvn med det samme. Men frisk og udhvilet fik jeg lige strikket det færdigt om aftenen, så skønt for nu kan jeg ta' hul på et nyt strikke arb. Hvad skal jeg vælge.... elsker at starte noget nyt.

Det lyder som en rigtig god ide at ses til noget strik snart, så det må vi lige finde ud af, er lidt booket opher inden jul, men bagefter skulle det jo nok kunne lade sig gi' sig :).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...